preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lapad

 > Naslovnica
Vijesti iz škole

Rezultati županijske smotre LiDraNo

Autor: Tea Kompar Jerković, 17. 3. 2021.

Županijska razina smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika LiDraNo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji održana je u ovu srijedu, a na njoj je sudjelovalo 55 osnovaca i 32 njihove mentorice te 40 učenika srednjih škola i 17 njihovih mentorica.

Na smotri su sudjelovali i učenici naše škole. Provedba LiDraNa organizirana je u skladu s epidemiološkom situacijom. Učenici koji sudjeluju u dramsko-scenskom stvaralaštvu svoj rad predstavili su se pred prosudbenim povjerenstvom u Kazalištu Marina Držića bez nazočnosti publike. Učenici koji su autori literarnih i novinarskih radova razgovarali su s članovima prosudbenih povjerenstava na okruglim stolovima, koji su ove godine organizirani putem videopoziva. Prosudbeno povjerenstvo za dramski izraz činio je kazališni glumac Hrvoje Sebastijan, kazališna glumica Mirej Stanić te Ante Vlahinić, kazališni redatelj dok je državni izbornik kazališni redatelj Paolo Tišljarić. Prosudbeno povjerenstvo za novinarski i radijski izraz sastojalo se od DuListove novinarke Leone Rašica, novinara Ivice Puljića i Ivane Androić, radijske urednice i novinarke. Prosudbeno povjerenstvo za literarni izraz činili su Staša Aras, književnica i profesorica, potom Slavka Jurić, flautistica i književnica te Ivan Cikatić, književnik i profesor. (dulist.hr)

Ovim putem čestitamo našim učenicima koji su predloženi za državnu razinu LiDraNo, a to su Sara Medo, 5.e s literarnim radom "Ruže" te učenici 5.d razreda Marin Bajurin, Dario Šimunović, Tea Tomaš, Antonio Mikulić, Lea Burazor sa radijskom emisijom "Susan Perrow, Divovska sjena" pod mentorstvom nastavnice Lenke Violić.
Tražilica
Potvrde za mjesečni pokaz

Potvrde za mjesečni pokaz JP Libertas mogu se ovjeriti svakim danom u vremenu od 13 do 14 sati u holu škole.

Radi kraćeg zadržavanja molimo Vas da svi traženi podatci na potvrdi prethodno budu popunjeni. Napominjemo da se obrazac potvrde može kupiti ili preuzeti na kioscima JP Libertas. Prilikom ulaska u hol škole obavezno je pridržavanje svih epidemioloških mjera. Unaprijed se zahvaljujemo! Tajništvo

COVID-19 UPUTE
 
PRAVILNO PRANJE RUKU

Priloženi dokumenti:
UNICEF Upute za pranje ruku.pdf

Raspored velikih odmora

Kalendar 2020./2021.
Rezultati odabira udžbenika

Anketa
Odgovara li tvoj uspjeh u školi tvojim sposobnostima?
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Lapad / Od Batale 14, HR-20000 Dubrovnik / www.os-lapad-du.skole.hr / ured@os-lapad-du.skole.hr
preskoči na navigaciju