preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lapad

 > Naslovnica
Vijesti iz škole

Foto natječaj: Čitajmo!

Autor: Tea Kompar Jerković, 16. 4. 2021.

📷 📚 🤳

ŠTO?

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava koji se obilježava 23. travnja svake godine knjižnica OŠ Lapad organizira fotografski natječaj i izložbu fotografija pod nazivom ”Čitajmo!”.

 

📷 📚 🤳

TKO? KADA?

Natječaj je namijenjen učenicima od 1. do 8. razreda iz Osnovne škole Lapad. Natječaj traje od 15. do 30. travnja 2021. Učenici prijavljuju samo jednu fotografiju. 

📷 📚 🤳

KAKO?

Uzmi fotić ili mobitel u ruke i snimi najzabavniju i najkreativniju fotografiju! Tema ovogodišnjeg natječaja je ČITAJMO!, a jedini je uvjet da na fotografiji bude KNJIGA. Budi originalan  i osmisli jedinstvenu ideju jer će samo takve fotografije biti nagrađene! Autor odgovara za sadržaj na fotografiji!

📷 📚 🤳

KOMU?

Fotografiju zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, razred) pošalji knjižničarki privatnom porukom na Yammeru ili na e-mail: knjiznica@os-lapad-du.skole.hr ili inbox Knjižnica OŠ Lapad na Facebooku.  

Nakon toga, žiri OŠ Lapad izabrat će tri najzanimljivije fotografije koje ćemo i nagraditi. Izložbu svih fotografija postavit ćemo u holu škole i na web stranici škole. O datumu proglašenja pobjednika, dodjeli nagrada i zahvalnica bit ćete obaviješteni.

Sretno i uživajte u fotografiranju i druženju s knjigama! 📷 📚 🤳

 

 
Tražilica
Potvrde za mjesečni pokaz

Potvrde za mjesečni pokaz JP Libertas mogu se ovjeriti svakim danom u vremenu od 13 do 14 sati u holu škole.

Radi kraćeg zadržavanja molimo Vas da svi traženi podatci na potvrdi prethodno budu popunjeni. Napominjemo da se obrazac potvrde može kupiti ili preuzeti na kioscima JP Libertas. Prilikom ulaska u hol škole obavezno je pridržavanje svih epidemioloških mjera. Unaprijed se zahvaljujemo! Tajništvo

COVID-19 UPUTE
 
PRAVILNO PRANJE RUKU

Priloženi dokumenti:
UNICEF Upute za pranje ruku.pdf

Raspored velikih odmora

Kalendar 2020./2021.
Rezultati odabira udžbenika

Anketa
Odgovara li tvoj uspjeh u školi tvojim sposobnostima?
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Lapad / Od Batale 14, HR-20000 Dubrovnik / www.os-lapad-du.skole.hr / ured@os-lapad-du.skole.hr
preskoči na navigaciju