preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lapad

 > Naslovnica
Vijesti iz škole

Most prijateljstva

Autor: Tea Kompar Jerković, 22. 3. 2021.

Poštovani roditelji, dragi učenici, učenice, djelatnici naše škole i svi ljudi velikog 💓s radošću vas obavještavamo da je krenuo drugi dio akcije Mosta prijateljstva za Petrinju.

✨ Svi razredi naše škole uključili su se u ovu predivnu priču na način da će svaki učenik/učenica pripremiti sa svojim roditeljima simboličan poklončić i pismo podrške novom prijatelju ili prijateljici u Petrinji.
🚚 30.03. organiziranim prijevozom, a zajedno sa kolačima koje prave gospođe iz grupe Slatko od srca ( 500 mafina + 2 torte za zbornicu) razveseliti ćemo petrinjske osnovnoškolce i njihove učitelje.
🥰 Ovim putem se zahvaljujemo gospođi Dubravki Falkoni Matić i njezinoj grupi kao i svim divnim ženama koje svojim slatkim uradcima uveseljavaju petrinjske obitelji. A tu su i članovi grupe Tata je tata kojima na današnji dan čestitamo Dan očeva.
Hvala vam divni ljudi!!!
🤗 Ovo je nastavak suradnje i prijateljstva između naše škole i 1. OŠ Petrinja .
Kroz mjesec siječanj prikupljali smo simboličnih 10 kuna i prikupili lijepu svoticu novca za tri petrinjske obitelji iz naše prijateljske škole, a prošli mjesec smo uplatili 5 080 kuna na pet računa učenika i djelatnika u potrebi iz ove škole.
👐 U ovim teškim i nadasve izazovnim vremenima, sretni smo da možemo pomoći, pokazati i usmjeriti našu djecu u razvoju boljeg, toplijeg i humanijeg društva.
Vaše Lapadsko srce 💓
 
Tražilica
Potvrde za mjesečni pokaz

Potvrde za mjesečni pokaz JP Libertas mogu se ovjeriti svakim danom u vremenu od 13 do 14 sati u holu škole.

Radi kraćeg zadržavanja molimo Vas da svi traženi podatci na potvrdi prethodno budu popunjeni. Napominjemo da se obrazac potvrde može kupiti ili preuzeti na kioscima JP Libertas. Prilikom ulaska u hol škole obavezno je pridržavanje svih epidemioloških mjera. Unaprijed se zahvaljujemo! Tajništvo

COVID-19 UPUTE
 
PRAVILNO PRANJE RUKU

Priloženi dokumenti:
UNICEF Upute za pranje ruku.pdf

Raspored velikih odmora

Kalendar 2020./2021.
Rezultati odabira udžbenika

Anketa
Odgovara li tvoj uspjeh u školi tvojim sposobnostima?
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Lapad / Od Batale 14, HR-20000 Dubrovnik / www.os-lapad-du.skole.hr / ured@os-lapad-du.skole.hr
preskoči na navigaciju