preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lapad

 > Naslovnica
Vijesti iz škole

Zadnji dan nastave u lapadskoj osnovnoj školi

Autor: Tea Kompar Jerković, 18. 6. 2021.

Zadnji dan nastave u lapadskoj osnovnoj školi obilježen je prigodnim druženjem učenika s učiteljima od kojih su neki razredi otišli na zajedničku šetnju, sladoled i slično.

 
🤪 No, posebnost su svakako učenici osmih razreda koji završavaju svoje osmogodišnje školovanje u osnovnoj školi te odlaze u različitim životnim smjerovima. Kao što je uobičajeno „osmaši“ su se za taj dan posebno pripremili, kako bi ovo zadnje druženje u okviru škole, ostalo u dugom i lijepom sjećanju.
🎉 Tako su za tu prigodu svi učenici, njih 50 iz dva osma razreda lapadske škole, obukli majice s posebno odabranim napisima i bojama, potpisivali su se i na majice jedni drugima, a imena i poruke, završila su na licima, nogama, rukama i slično.
🎈Zabavljanje (u okvirima pristojnog ponašanja) započelo je na igralištu škole, a nastavilo se ulicama grada - samo jednom je kraj osmogodišnjeg školovanja i druženja u matičnoj osnovnoj školi.
Ipak, uskoro slijede brige i odluke o upisima u srednju školu, od kojih neki već sigurno znaju što žele, dok mnogi od njih još razmišljaju, važu, propitkuju...
💓 Sve u svemu nadamo se da su se dobro su se zabavili ovog zadnjeg dana, koji će im bez sumnje ostati u sjećanju za čitav život.
 
 
Tražilica
Potvrde za mjesečni pokaz

Potvrde za mjesečni pokaz JP Libertas mogu se ovjeriti svakim danom u vremenu od 13 do 14 sati u holu škole.

Radi kraćeg zadržavanja molimo Vas da svi traženi podatci na potvrdi prethodno budu popunjeni. Napominjemo da se obrazac potvrde može kupiti ili preuzeti na kioscima JP Libertas. Prilikom ulaska u hol škole obavezno je pridržavanje svih epidemioloških mjera. Unaprijed se zahvaljujemo! Tajništvo

COVID-19 UPUTE
 
PRAVILNO PRANJE RUKU

Priloženi dokumenti:
UNICEF Upute za pranje ruku.pdf

Raspored velikih odmora

Kalendar 2020./2021.
Rezultati odabira udžbenika

Anketa
Odgovara li tvoj uspjeh u školi tvojim sposobnostima?
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Lapad / Od Batale 14, HR-20000 Dubrovnik / www.os-lapad-du.skole.hr / ured@os-lapad-du.skole.hr
preskoči na navigaciju