preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lapad

 > Erasmus +
Erasmus +

NOVI ERASMUS+ PROJEKT ODOBREN NAŠOJ ŠKOLI

Autor: Administrator , 15. 10. 2020.

S ponosom možemo reći kako je OŠ Lapad član Erasmus+ projekta pod nazivom Towards a Better Individual With Value Education. OŠ Lapad već je sudjelovala u sličnom Erasmus+ projektu prethodnih godina, a osim Hrvatske, partneri u ovom projektu su škole iz Irske, Turske, Francuske i Njemačke. Projekt se odvija pod pokroviteljstvom Europske unije, a za provedbu projekta OŠ Lapad izdvojeno je nešto manje od 25000 eura koje će biti isplaćene u razdoblju od dvije godine. Erasmus+ projekt Towards a Better Individual With Value Education trajat će do listopada 2022. godine, a voditeljica i koordinatorica projekta je učiteljica engleskog jezika Daria Čanić.

Tijekom školske godine učenici će osmišljavati radionice, izrađivati plakate, prezentacije i videozapise, a najbolji od njih bit će izabrani za predstavnike škole. Kroz aktivnosti učenici će razvijati sposobnost kritičkog mišljenja, preuzimanje inicijative, rješavanje problema, uporabu digitalnih alata te osposobljavanje za timski rad.

Ovim projektom također se potiče i mobilnost učenika pa će tako nekoliko učenika naše škole imati priliku posjetiti zemlje partnere, upoznati se s novim prijateljima, njihovim načinom školovanja te se sporazumijevati na njihovim jezicima.
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
RASPORED ZVONA

 

Potvrde za mjesečni pokaz

Potvrde za mjesečni pokaz JP Libertas mogu se ovjeriti svakim danom u vremenu od 13 do 14 sati u holu škole.

Radi kraćeg zadržavanja molimo Vas da svi traženi podatci na potvrdi prethodno budu popunjeni. Napominjemo da se obrazac potvrde može kupiti ili preuzeti na kioscima JP Libertas. Prilikom ulaska u hol škole obavezno je pridržavanje svih epidemioloških mjera. Unaprijed se zahvaljujemo! Tajništvo

Kalendar 2020./2021.

 

COVID-19 UPUTE

 
PRAVILNO PRANJE RUKU

Priloženi dokumenti:
UNICEF Upute za pranje ruku.pdf

Anketa
Odgovara li tvoj uspjeh u školi tvojim sposobnostima?
CMS za škole logo
Osnovna škola Lapad / Od Batale 14, HR-20000 Dubrovnik / www.os-lapad-du.skole.hr / ured@os-lapad-du.skole.hr
preskoči na navigaciju