2021-02-24 11:31:48

VAŽNA OBAVIJEST - nastava online

Poštovani roditelji i učenici,

uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju ovim putem Vas obavještavamo da od sutra, 25. veljače 2021., Osnovna škola Lapad za sve učenike kreće sa online nastavom sukladno Preporuci Stožera CZ DNŽ, a nakon pribavljenog stručnog mišljenja Zavoda za javno zdravstvo DNŽ. 

OSNOVNE ŠKOLE na području Grada Dubrovnika, Općine Župa dubrovačka i Općine Konavle

Za osnovne škole sa područja Grada Dubrovnik i Općine Župa dubrovačka organizacija nastave (1. do 8. razred osnovne škole) online prema modelu C od sutra, 25. veljače 2021. godine s tim da se s nastavom planira započeti u ponedjeljak 8. ožujka 2021. godine ukoliko epidemiološka situacija bude isto dozvoljavala. Osnovne škole s područja Općine Konavle već su organizirale nastavu po modelu C od ponedjeljka 22. veljače 2021. godine, te predmetnu odluku moraju produžiti sukladno navedenome budući da je po trenutno važećoj Odluci model C aktiviran do 28. veljače 2021. godine.

Ovaj oblik nastave je privremen, ali i poznat svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa te napominjemo da vrijede :

Preporuke o organizaciji radnoga dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu

 

Dragi roditelji, molimo vas da i dalje budete podrška svojoj, ali i našoj djeci, jer znamo koliko je svima teško u ovoj situaciji koju jedino zajedničkim snagama možemo prebroditi.

S poštovanjem,

Ravnateljica

Nikolina Soko


Osnovna škola Lapad